dijous, 25 de setembre del 2014

CRÒNICA D'UNA SIGNATURA ANUNCIADA

AGNÈS ARMENGOL I ALTAYÓSerà el proper dissabte, en la companyia adequada, en l'escenari precís, amb la solemnitat assajada i amb les càmeres apunt. Els preparatius per a la crònica d'una signatura anunciada seran cuidats amb el màxim detall. 

Aquell dia 27 formarà part d'una hora desplegada en els moments precisos d'un temps que s'escola de pressa, però que restarà en la memòria de tots aquells que l'hem viscut en primera persona. D'una hora que a partir d'aquell instant continuarà succeint-se meticulosament fins que arribi al seu acompliment. 

El que passarà després no ho sabem del cert. Forma part del desconegut que ens toca assumir o rebutjar o canviar. Però només quan es produeixi, no abans ni després. Hi arribarà, d'això sí que podem estar-ne ben segurs.  

Com les gastes avui, Agnès, de... Cerquem la paraula adequada... Solemne, no, perquè ja l'hem posada al primer paràgraf. Greu, potser és massa seriosa. Ja ho tinc. Estàs com de pròleg de llibre o d'obra de teatre, millor. Els actors sabem qui són; el territori on es desenvolupa l'acció, també; el missatge, per descomptat... 

L'esdevenidor és el que no coneixem. I potser és millor així. Perquè ens fa restar amb el cor amatent, ens fa desinstal.lar-nos de les nostres comoditats i seguretats per anar al capdavant del desconegut. Recupero una de les raons no tan llunyanes, però precioses. 

Per cert, en aquella ocasió comentava un post d'un amic que feia referència a John Lenon. I ara que faig balanç de la jornada, me n'adono que m'ha arribat un missatge relacionat amb els Beatles i el Lenon: All you need is love. I m'he reconvençut. I tant que sí, no puc ni vull renunciar a l'amor, vull estimar i ser estimada perquè el temps goes by i vull que goes by amb la intensitat d'un kiss i d'un suspir de pel.lícula, per descabellat que pugui semblar. 

Ara és l'hora de viure el temps que se'ns regala com una oportunitat de canvi irreversible. És l'hora del carpem diem per a la nostra estimada Catalunya. És l'hora de mudar el rumb de la història d'esclavatge per una història de llibertat. Perquè al cap i a la fi el temps goes by i tot el que necessitem is love.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada