dissabte, 14 de juny del 2014

SOM AL CARRER

AGNÈS ARMENGOL I ALTAYÓSom al carrer! Perquè no volem que ens prenguin l'escola, la nostra escola. Només faltaria. Perquè no volem que ens visquin la vida des de la imposició i un model lingüístic que no és el nostre. 

Som al carrer! Perquè volem decidir escola catalana en el marc de referència d'una Catalunya plural, acollidora de sensibilitats diverses.

Som al carrer! Perquè volem que el català sigui l'eix vertebrador de la nostra cultura i de la nostra identitat com a poble, nació i país. I en això no serem moguts!

Som al carrer! Perquè no volem que s'apliqui a casa nostra la llei Wert. No és la nostra llei. Ens desconeix, ens ignora i ens margina. I no volem ser marginats!

De la sèrie "Abril".
Autor: Iban Casanovas
Som al carrer! Perquè volem ser solidaris amb els nostres amics del País Valencià i de les Illes Balears que veuen dia rere dia trepitjat el model lingüístic des de la ignorància més irracional d'aquells que pretenen destruir per lleial decret la unitat del català.

Som al carrer! Perquè un part del nostre cor viu en primera persona la vaga de fam del Jaume Sastre. I no sabem com més dir-li que l'estimem. Tot el nostre afecte i reconeixement!

Som al carrer! Perquè volem fer la festa del català en català i per al català. Perquè és la nostra manera de manifestar que som aquí. Que tard o d'hora vencerem amb la força del compromís per una Catalunya lliure del jou dels qui la ofenen i la ultratgen.

Som al carrer! Perquè volem cantar a una sola veu: "Endarrere aquesta gent tan ufana i tan superba"! Per un país de tots DECIDIM escola catalana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada