dilluns, 26 de maig del 2014

HA GUANYAT CATALUNYA

AGNÈS ARMENGOL I ALTAYÓSom-hi, doncs! El procés pel dret a decidir és obert i ben obert. El poble de Catalunya ha dit que sí, que aposta per decidir el seu futur. I per això ha votat majoritàriament els partits que lideren, de fet, el sobiranisme. 

Catalunya envia, doncs, un missatge claríssim a Espanya i a Europa: volem fer la consulta i la volem fer perquè creiem en nosaltres mateixos. Ara sí. Avui ha guanyat Catalunya. Aquesta és segurament la lectura més assenyada que es pot fer del resultat d'aquestes eleccions europees i sobre la qual em proposo d'aprofundir en els propers dies.  



No sóc analista política. Bé, ni política ni d'altre tipus. Així és que, amb tota llibertat, m'atreveixo a dir que això no hi ha qui ho aturi. I que el més assenyat per part d'Espanya seria rectificar la seva postura i deixar que els catalans puguem expressar a les urnes si volem que Catalunya sigui un estat i, en cas afirmatiu, que aquest estat sigui independent.

Canviarà de parer Espanya? Quins seran els moviments dels partits que advoquen per la consulta? Què passarà amb el Navarro i la Camacho? Tot això i molt més en els propers capítols. Per cert, la raó d'avui és més que òbvia, oi? I és la que en fa 150. 

Felicitats! Per molts anys! Visca Catalunya lliure!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada