diumenge, 18 de maig del 2014

DONEM-LI LA VOLTA AL MITJÓ

Els ànims estan força caldejats... Serà que ens ha de ploure i no hi ha manera arrencar del cel un bon ruixat i fins algun tro que ens ajudi a acabar de treure l'adrenalina i la ràbia que tots plegats tenim acumulades? I, per postres, el Barça ha estat incapaç de guanyar la lliga. I és que quan tot surt del revés...

Doncs donem-li la volta al mitjó, potser així plourà. O, encara millor, siguem creatius i pacients, molt pacients, que no vol dir tontos, de cap manera. Podem vèncer l'enemic si no claudiquem davant tanta provocació i insult gratuït i passat de rosca. Quo vadis Cañete? Així dubto que arribis enlloc. 

Les paraules evangèliques sigueu astuts com les serps i senzills com els coloms ens van com anell al dit per a viure amb elegància tota aquesta situació. Astúcia i senzillesa, dues actituds que no estan massa de moda entre els que suposadament garanteixen l'ordre constitucional que mil i una vegada ells mateixos han trepitjat i segrestat. Vergonyós!

Carros i cavalls a la Devesa. Girona
Jaume Roca Delpech
Para el carro Nou Novembre i sigues coherent amb el que escrius. Doncs sí, per això l'aquarel.la d'avui té carros. Si puc, després us escric un altre post sobre l'astúcia i la senzillesa... que ahir us vaig fer el salt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada