dilluns, 7 d’abril del 2014

EN EL MILLOR DELS CASOS

En el pitjor dels casos demà els micròfons del parlament espanyol emmudiran quan parlin els defensors de la consulta. En els pitjors dels casos no podrem omplir la Diagonal perquè una plaga de llagostes ens barrarà el pas i haurem de girar cua. 

En el pitjor dels casos no podrem celebrar la consulta perquè ens hauran segellat les urnes amb una silicona a prova de bombes. En el pitjor dels casos no hi haurà eleccions plebiscitàries perquè les paperetes s'hauran remullat de tal manera que serà impossible distingir unes d'altres. 


En el pitjor dels casos Murphy o el banyetes, segons les sensibilitats, ens impediran qualsevol moviment proindependència. En el pitjor dels casos aquest refredat em condemnarà a fer llit sine die.

I en el millor dels casos? Que passarà? Que la voluntat ferma d'una Catalunya lliure ens farà superar tots els pitjors dels casos. Aquesta és la nostra força. La que prové del nostre interior. Res ni ningú ens la podrà prendre. Deliri? Perplexitat? Temps, només és qüestió de temps... en el pitjor dels casos, és clar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada