divendres, 7 de març del 2014

ZOMBIS O "LOS OTROS"

"Una entrevista de zombis" seria la de Rajoy amb Mas si no parlessin de la consulta. Així l'ha qualitat el segon. No sé si seria de zombis o d'extraterrestres, però estrany segur que ho seria. Tot i que respassant el discurs del president del govern espanyol en el debat sobre l'estat almenys una mica fora d'aquest món, sí que se'l veu, no? Fora del món o submergit en un altre món. 

Però és l'únic zombi? No. Crec que assistim a una progressiva desconnexió entre els ciutadans i els líders polítics, i els partits en general. Perquè els zombis abunden en la política espanyola i catalana del moment. Zombis preocupats per la seva imatge personal, zombis que no admeten la més mínima dissidència, zombis que fitxen candidats a tort i a dret... 


En fi... Avui em separo una mica del meu discurs habitual perquè això dels zombis m'ha fet gràcia i una mica de por, també. Encara que donant-li voltes a tot plegat potser els zombis som nosaltres que mirem a l'esquerra i a la dreta passant pel centre i no ens hi acabem de reconèixer. Serem potser una reencarnació de "los otros" i no ens hi hem assabentat?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada