dimarts, 4 de març del 2014

BOJA PER TU, CATALUNYA

Seguint amb el meu retrat, aquesta tarda comparteixo que vull ser una persona APASSIONADA. La passió és una valor? Una bona pregunta. La resposta... Per a mi sí que ho és, perquè l'amor apassionat per algú o per alguna cosa és el que ens fa prendre les opcions de la nostra vida, és el motor del nostre ésser. 

I quan parlo de passió no em refereixo només al llenguatge gestual del sexe, que pot ser més o menys expressiu, o de la paraula que pot ser més o menys romàntic o poètic o prosaic -deia ahir que cadascú té el seu gènere literari-. No, em refereixo a la passió entesa com una mística, un tipus de relació que ens arrabassa per dins i que ens empeny a estimar incondicionalment, fins i tot els adversaris. No us ho prengueu malament els més combatius.


I què redimonis té a veure tot això amb el dret a decidir i la consulta i la declaració unilateral d'independència. Ja sabeu que us diré que té molt a veure perquè només si fem d'aquesta experiència interior d'un desig totalitzador de llibertat apassionada per al nostre poble, aconseguirem la independència. 

Una bogeria, tot plegat, una mica sí, no? APASSIONADA per tu, Catalunya. Boja per tu!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada