dijous, 6 de març del 2014

TOCA POSAR TIRITES

Anem per feina, que el dia s'esmuny. Fa bo tornar de la feina i percebre la primavera que s'acosta. I potser per això avui no seré tan combativa. Aquest vespre toca parlar de posar "tirites" per a curar ferides. Quines? Doncs les d'unes relacions Catalunya (més extensivament Països catalans) - Espanya malmeses per retrets, greuges comparatius, incomprensions, supèrbia, desconfiances....



Amb la consulta, o el que s'hagi de fer per a poder funcionar com a països independents, crec que ja ho vaig dir en una ocasió, podem guanyar en una millora de les relacions perquè ja no serà un país que escanya l'altre, sinó que haurem de d'establir uns tipus de pactes de tu a tu, d'igual a igual, sense supeditacions ni jous pesats. I, sobretot, sense complexos de superioritat o d'inferioritat. 

No dic que sigui fàcil, però val la pena intentar-ho. Per cert, sense voler us acabo de definir una altra manera de ser que ja m'agradaria tenir ben incorporada: la CREATIVITAT. Però, no patiu, que d'això ja en parlarem demà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada